Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αιτωλοακαρνανία, Βασίλης Αντωνόπουλος επισκέφθηκε τα χωριά του Ξηρομέρου συνεχίζοντας τις περιοδείες του ενόψει των εθνικών εκλογών.

Χθες, Πέμπτη 13 Ιουνίου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους στις Φυτείες, στην Παπαδάτου, την Κωνωπίνα, τον Αετό, τη Κομποτή και την Κατούνα.

Ο υποψήφιος βουλευτής άκουσε τους προβληματισμούς τους και την- δικαιολογημένη- δυσπιστία τους συνολικά απέναντι στη κυβέρνηση και τη μείζονα αντιπολίτευση, αφού δεκάδες κάτοικοι τόνισαν πως αισθάνονται στα χωριά τους την πλήρη απαξίωση από την κεντρική εξουσία. Ιδιαίτερα οι κάτοικοι των Φυτειών έμειναν στο θέμα των βιορευστών και των περιβαλλοντικών κινδύνων που διατρέχει η περιοχή αν υλοποιηθούν αυτοί οι σχεδιασμοί, τονίζοντας πολλοί εξ αυτών πως «η κυβέρνηση τους εμπαίζει».

Ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε πως θα σταθεί δίπλα τους στις δίκαιες διεκδικήσεις τους στο μείζον αυτό ζήτημα, ενώ δεσμεύθηκε πως, αν του δοθεί η δυνατότητα να εκπροσωπήσει την Αιτωλοακαρνανία στο Κοινοβούλιο, θέματα όπως η κτηνοτροφία και η γεωργία , που αποτελούν τον βασικό οικονομικό μοχλό της περιοχής, θα τεθούν άμεσα προς συζήτηση.

«Το Ξηρόμερο αξίζει μια καλύτερη θέση στον «χάρτη» της Ελλάδας και είναι στο χέρι μας να του τη δώσουμε. Αξίζει να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή και δεσμευόμαστε πως θα το κάνουμε», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής.

Διαβάστε ακόμη…Notification
iAitoloakarnania.gr
Our aim is to promote and highlight our historical heritage, our environmental wealth, and our cultural and cultural heritage. Our goal is to inform the visitors and make a real contribution so that the prefecture of Aitoloakarnania becomes a popular tourist destination.